Egenkontrol for vandværker

Bedre vandkvalitet med systematisk egenkontrol


Skærpede krav til kontrol og overvågning

Myndighederne stiller store krav til drikkevandskvaliteten, og som vandværk er man underlagt en grundig kontrol. Desværre giver analyseinstitutterne først besked, når skaden er sket.
Ved at udføre systematisk egenkontrol kan vandværket være på forkant med udviklingen og selv spore en forureningskilde, før den udvikler sig.DVN formidler salg af produkter til biologisk og kemisk egenkontrol – til priser, hvor alle kan være med.
Name: pexels-rodolfo-clix-1366944.jpg.
Egenkontrol handler om forebyggende vedligeholdelse – at sikre vandværket en stabil drift og økonomi.


Name: varmeskab.png.
Coli.bakt. og E-coli
Udviklingen i farven fortæller om der kun er en, få eller mange bakterier. Er farven allerede mørkeblå efter 24 timer er der mange coliforme bakterier i prøven.
Name: thumbnail_Compact Dry AQ Water sample spiked with Acinetobacter spp  _RGB_LowRes_2014-05.jpg.
Kimtal v/22 + 37 g.
For at få et retvisende billede af vandets mikrobiologi, skal der med tidsmellemrum udføres test – på en ensartet måde.
Name: Billede1.jpg.
ATP måler
Hurtig test - bæredygtigt produkt til direkte måling af drikkevandets renhed og bakterier. Tjek overflader, indvendige rør, rentvandstanke, m.m.


ECA-produkter

ECA (Electro Chemical Activated) vand dannes ud fra almindeligt husholdningssalt (NaCl) og vand (H2O), som elektrolyse behandles og omdannes til ECA. Den aktive komponent i ECA vand er hypoklorsyre (HOCl), som er det mest effektive desinfektionsmiddel i klor familien, der er tilgængeligt i flydende form.


Pejleinstrumenter

Mangler vandværket pejleinstrument ?
Name: pejler.png.


Hvor får jeg mere information?Vi (DVN og Food Diagnostics) kommer gerne ud til vandværker for at assistere med at opstille kontrolprogram og finde årsagen til fund af bakterier.
Hvis vandværket ønsker en reference, venligst kontakt os for yderligere oplysninger på: 98 66 66 66

Brug for rådgivning?Vi står klar til at hjælpe jeres vandværk med undersøgelse af kildepladser, udarbejdelse af tekniske rapporter samt indsatsplanlægning.


Udfyld formularen og vi vender tilbage snarest muligt, med en indledende undersøgelse og et efterfølgende uforpligtende tilbud.

Begrænset funktionalitet


Dette element kræver accept af cookies

Der kan være tidspunkter, hvor vi oplever travlhed, men vi bestræber os på at besvare forespørgsler indenfor 2-3 arbejdsdage.

Seneste nyt

Her kan du læse et uddrag af de seneste nyheder


Name: pexels-digital-buggu-171198.jpg.

Automatik & overvågningEt samarbejde, som skal tilbyde automatisering til den moderne vandforsyning.


Vi er i dialog med flere danske virksomheder, som er eksperter indenfor automatisering af måleaflæsninger og live-opdatering om tilstanden på anlægget. Med en udvidelse af mitdrikkevand.dk med integration til disse platforme, vil I få det totale overblik over tilstanden på anlægget og drikkevandet til forbrugerne.
Mere information følger


Interesseret i et samarbejde?
Er du leverandør af automatik til anlæg, så vil vi gerne høre fra dig - skriv til os her.
Name: IMG_1088.JPEG.

Nyt konferencecenterEt sted til faglige temadage og efteruddannelse for vandværksfolk og vandforsyning.


Vores nye konference-center står færdigt. Her vil vi fremover afholde foredrag og temadage indenfor vandforsyning samt faglige kurser for vandværksfolk.
Name: pexels-samad-deldar-66346.jpg.

Grundvandets VennerDVN starter fagligt netværk, mellem vandværksfolk, landbruget, faglige organisationer, leverandører og politikere. Målet er at skabe samarbejde om forsyningen af rent drikkevand til de danske forbrugere.


Med Grundvandets Venner ønsker vi at sikre en bæredygtig og pragmatisk forsyning af rent drikkevand til danskerne, som spænder over faglige organisationer, brancher og politikere.
Name: pexels-max-fischer-5212345.jpg.

Vandværket I SkoleFormidling af viden om, hvor vores lokale vand kommer fra, og hvordan vi alle værner om vores rene drikkevand.


Elever lærer om deres lokale vandforsyning gennem dette samarbejde mellem skoler og lokale vandværker.
DVN ApS | Kærsgårdvej 7, Skørbæk | 9240 Nibe
Hovednr.: +45 98 66 66 66 | Kontortider: hverdage, 9:00 - 15:00 | CVR: 29240388
Denne hjemmeside er lavet med svift.net