ECA produkter - Effektiv og miljøvenlig desinfektion / rengøring

Hvad er ECA vand ?
ECA (Electro Chemical Activated) vand dannes ud fra almindeligt husholdningssalt (NaCl) og vand (H2O), som elektrolyse be-handles og omdannes til HypoKlorsyre. Det er den samme desinficerende forbindelse vores (og dyrs) organismer danner til at bekæmpe infektioner i kroppen.

ECA vand er pH 8 og er derfor helt ufarligt at arbejde med, og det korroderer ikke udstyr. ECA er den mest aktive af alle klorfor-bindelser, op til 100 gange mere end almindeligt klor. Derfor opnår vi et hurtigere og mere effektivt drab af mikroorganismer ved meget lavere koncentration end ved desinfektion med almindelig NatriumHypoklorit.
Toucan Eco eSpray 350 ml.
Name: Billede2.jpg.
Toucan Renew
2 liter
Name: Billede3.jpg.
Toucan Active
10 liter
Name: Billede1.png.
Toucan Active+
5 liter
Name: Billede6.jpg.


Toucan Flow systemer

Toucan Flow er membrananlæg, som producerer 2 væsker, hhv. et desinfektionsmiddel og en sæbe. Toucan Flow er styret af niveau sensorer, så anlægget producerer kontinuerligt, indtil begge tanke er fulde og dermed er der altid væske, når man skal bruge det.
Kontakt os, hvis det har din interesse eller du ønsker mere info.

Aquaox EA

Name: ES-100.jpg.

Aquaox Mow

Name: MOW-2.jpg.

Brug for rådgivning?Vi står klar til at hjælpe jeres vandværk med undersøgelse af kildepladser, udarbejdelse af tekniske rapporter samt indsatsplanlægning.


Udfyld formularen og vi vender tilbage snarest muligt, med en indledende undersøgelse og et efterfølgende uforpligtende tilbud.

Begrænset funktionalitet


Dette element kræver accept af cookies

Der kan være tidspunkter, hvor vi oplever travlhed, men vi bestræber os på at besvare forespørgsler indenfor 2-3 arbejdsdage.

Seneste nyt

Her kan du læse et uddrag af de seneste nyheder


Name: pexels-digital-buggu-171198.jpg.

Automatik & overvågningEt samarbejde, som skal tilbyde automatisering til den moderne vandforsyning.


Vi er i dialog med flere danske virksomheder, som er eksperter indenfor automatisering af måleaflæsninger og live-opdatering om tilstanden på anlægget. Med en udvidelse af mitdrikkevand.dk med integration til disse platforme, vil I få det totale overblik over tilstanden på anlægget og drikkevandet til forbrugerne.
Mere information følger


Interesseret i et samarbejde?
Er du leverandør af automatik til anlæg, så vil vi gerne høre fra dig - skriv til os her.
Name: IMG_1088.JPEG.

Nyt konferencecenterEt sted til faglige temadage og efteruddannelse for vandværksfolk og vandforsyning.


Vores nye konference-center står færdigt. Her vil vi fremover afholde foredrag og temadage indenfor vandforsyning samt faglige kurser for vandværksfolk.
Name: pexels-samad-deldar-66346.jpg.

Grundvandets VennerDVN starter fagligt netværk, mellem vandværksfolk, landbruget, faglige organisationer, leverandører og politikere. Målet er at skabe samarbejde om forsyningen af rent drikkevand til de danske forbrugere.


Med Grundvandets Venner ønsker vi at sikre en bæredygtig og pragmatisk forsyning af rent drikkevand til danskerne, som spænder over faglige organisationer, brancher og politikere.
Name: pexels-max-fischer-5212345.jpg.

Vandværket I SkoleFormidling af viden om, hvor vores lokale vand kommer fra, og hvordan vi alle værner om vores rene drikkevand.


Elever lærer om deres lokale vandforsyning gennem dette samarbejde mellem skoler og lokale vandværker.
DVN ApS | Kærsgårdvej 7, Skørbæk | 9240 Nibe
Hovednr.: +45 98 66 66 66 | Kontortider: hverdage, 9:00 - 15:00 | CVR: 29240388
Denne hjemmeside er lavet med svift.net