Mitdrikkevand.dk

Sikring af jeres drikkevand med løbende overvågning og adgang til rapporter.


Mange synes det er svært at overskue tekniske rapporter og holde samling på historiske data. Vi har gjort det hele nemt med mitdrikkevand.dk, så jeres medarbejdere og forbrugere altid har et overblik over drikkevandets kvalitet. Vi hjælper med ekstra øjne på udviklingen og forklaringer.

Opret profil længere nede

Et Internetbaseret arkiv, hvor vandværker kan lagre og håndtere alle former for tekniske data.
Især til teknisk personale, bestyrelsen og til løbende information til forbrugerne.Analyser samt årlige nøgletal samles, bearbejdes og fremlægges for bestyrelsen sammen med stamdata og rapporter i en let tilgængelig form.
* DVN bruger systemet til vurdering af vandværkets tilstand og behov for ændrede strategier. * Systemet er modulopbygget og dit vandværk kan starte med det helt enkle om brugervenlig præsentation af jeres produkt rent drikkevand. * Få mere at vide om hvilke data der kan lægges ind, så vandværket har en nem oversigt om tilstand og udvikling. * Få en nem oversigt om vandværkets kontrolprogram, og om du analyserer nok eller for meget *


Name: kontrol.png.
* Nem opslag i filarkiv - borejournaler, rapporter, m.m.
* E-arkiv - med login, så vandværket har et sikkert sted at gemme alle de vigtigste oplysninger og data.

Kontakt os - om at afprøve vores opdaterede IT-system og få et godt fagligt overblik.

Få eksempler tilsendt, tilbud om aftalt gratis prøvetid eller få den mindste ”pakke 1” sammen med deltagelse i det faglige netværk ”GrundvandetsVenner.dk”

DVN og andre har således let ved at rådgive jer hurtigt, når alle vandværkets vigtigste data ligger samlet. I har samtidig en ekstra sikkerhed for historiske data.Opret Profil

Få jeres vandværk oprettet på mitdrikkevand.dk

Brug for rådgivning?Vi står klar til at hjælpe jeres vandværk med undersøgelse af kildepladser, udarbejdelse af tekniske rapporter samt indsatsplanlægning.


Udfyld formularen og vi vender tilbage snarest muligt, med en indledende undersøgelse og et efterfølgende uforpligtende tilbud.

Begrænset funktionalitet


Dette element kræver accept af cookies

Der kan være tidspunkter, hvor vi oplever travlhed, men vi bestræber os på at besvare forespørgsler indenfor 2-3 arbejdsdage.

Seneste nyt

Her kan du læse et uddrag af de seneste nyheder


Name: pexels-digital-buggu-171198.jpg.

Automatik & overvågningEt samarbejde, som skal tilbyde automatisering til den moderne vandforsyning.


Vi er i dialog med flere danske virksomheder, som er eksperter indenfor automatisering af måleaflæsninger og live-opdatering om tilstanden på anlægget. Med en udvidelse af mitdrikkevand.dk med integration til disse platforme, vil I få det totale overblik over tilstanden på anlægget og drikkevandet til forbrugerne.
Mere information følger


Interesseret i et samarbejde?
Er du leverandør af automatik til anlæg, så vil vi gerne høre fra dig - skriv til os her.
Name: IMG_1088.JPEG.

Nyt konferencecenterEt sted til faglige temadage og efteruddannelse for vandværksfolk og vandforsyning.


Vores nye konference-center står færdigt. Her vil vi fremover afholde foredrag og temadage indenfor vandforsyning samt faglige kurser for vandværksfolk.
Name: pexels-samad-deldar-66346.jpg.

Grundvandets VennerDVN starter fagligt netværk, mellem vandværksfolk, landbruget, faglige organisationer, leverandører og politikere. Målet er at skabe samarbejde om forsyningen af rent drikkevand til de danske forbrugere.


Med Grundvandets Venner ønsker vi at sikre en bæredygtig og pragmatisk forsyning af rent drikkevand til danskerne, som spænder over faglige organisationer, brancher og politikere.
Name: pexels-max-fischer-5212345.jpg.

Vandværket I SkoleFormidling af viden om, hvor vores lokale vand kommer fra, og hvordan vi alle værner om vores rene drikkevand.


Elever lærer om deres lokale vandforsyning gennem dette samarbejde mellem skoler og lokale vandværker.
DVN ApS | Kærsgårdvej 7, Skørbæk | 9240 Nibe
Hovednr.: +45 98 66 66 66 | Kontortider: hverdage, 9:00 - 15:00 | CVR: 29240388
Denne hjemmeside er lavet med svift.net