Name: dvn.png.

DVN

Dansk Vand- & Naturcenter
DVN rådgiver om grundvand og vandforsyning
DVN rådgiver om grundvand og vandforsyning
DVN arbejder med to faglige spor: - et om Vandteknik og et om IT: service og sikkerhed, hjemmesider m.m. - det betyder at vore kunder kan få begge dele i en kombination, hvilket opleves som en stor fordel.
Det Vandtekniske handler ofte om, at DVN skaber det faglige overblik og fremlægger handlingsplan for løsninger på kundens udfordringer. Hvordan en forsyning kan sikre sig den bedst mulige tilstand på boringer, kildepladser, (råvandet) og drikkevandets kvalitet. Her bruger vi vore moderne IT-løsninger og vi hjælper typisk kunden med, at indføre et system for løbende kontrol og dokumentation, via mitdrikkevand.dk, så både bestyrelser og forbrugerne, via en moderne hjemmeside, let har adgang til information om drikkevandets kvalitet - med forståelige forklaringer. Det opleves som god service.
Tilsvarende kombinerer vi så god service om IT-opgaver, hvor DVN også er stærk og har lang erfaring. Vores IT-team kan alt lige fra opsætning af moderne hjemmesider til at løse IT-problemer på din egen PC. Det sker ofte "one-line". Når en forsyning fx. har fået en ny hjemmeside, kan der holdes et "one-line" kursus, når det passer fx. bestyrelsen, en aften, hvor kontaktpersonen så lige lærer fx, at lægge et foto ind, skrive en tekst og gemme - det er nemmere end du tror. Med Svift.net får i "kvalitet" for pengene - ikke verdens billigste løsning, men den ligger øverst, når det gælder brugervenlighed, sikkerhed og hurtighed. Den vil I blive glad for. Derfor skifter vi alle vores kunders nuværende sites til Svift.net i løbet af 2019.
Det er med fuld overlæg, at vi på IT-løsninger, måske ikke er de billigste, men vi vil huskes og kendes på god service - ordholdenhed og dynamiske løsninger i kombinationer mellem viden om Vandteknik og IT. Det er et af vores mål og fixpunkter.
Nyheder Juli 2019
2019 M07 02
1. MUDP-ansøgning om at redde kildepladser og vandværker mod lukning. (...)
- DVN - Dansk Vand- & Naturcenter
Nyheder
2019 M03 17
- DVN - Dansk Vand- & Naturcenter
Vandværket i skole
Skoleeleverne lærer om det lokale vand og vandværk. Vandværkets ambassadører for fremtidens vandforsyninger.
Vandguiden
Få mere viden. Vandguiden sætter fokus på samarbejdet mellem vandværker, producenter af grundvandet og leverandører
Mit drikkevand
Mitdrikkevand.dk giver et aktuelt overblik over drikkevandets tilstand og udvikling. Prøv om du kan finde resultaterne for dit lokale vand
DVN ApS | Kærsgårdvej 7, Skørbæk, 9240 Nibe | Tlf.: 98 66 66 66 | E-mail: dvn@dvn.dk