IT-sikkerhed

Vi hjælper med sikring og modernisering af jeres IT-løsninger


Vi kan tilbyde sikring af din virksomheds data med backup, antivirus, firewall og samtidig lave sikkerhedsopdateringer af alle jeres programmer.

Backup


Hurtig genskabelse af data (1 år tilbage)


Kryptering af data


Tyverisikring


Opdateringer

Løbende sikkerhedsopdatering af jeres organisations programmer

Bestil IT-assistance

Få et eftersyn af jeres IT-systemer og sikkerhed:


Name: pexels-pixabay-60504.jpg.

Citat Peter Toft, IT-specialist

Det er ingen hemmelighed, at hackere er på spil konstant, og det er dybt frustrerende, hvis man bliver udsat for besøg eller får ødelagt sine data.
Værst af alt er, hvis man mister kontaktoplysninger til forbrugerne/kunderne, eller meget værre, I er skyld i at forbrugernes/kundernes data udsendes i offentligheden.
Som vandværk er den primære opgave at servicere forbrugerne med rent vand, og derfor skal I ikke spekulerer på IT nedbrud, ustabilitet, manglende tilgængelighed, IT sikkerhed og backup – det skal bare virke når I har brug for jeres IT udstyr.
Jeres forsikringsselskab stiller også nogle særlige krav til IT sikkerhedsniveau, firewall og backup, hvis de skal være med til at betale for genskabelse af data.
Derfor er det vigtigt at have det på plads, inden uheldet er ude.

Brug for rådgivning?Vi står klar til at hjælpe jeres vandværk med undersøgelse af kildepladser, udarbejdelse af tekniske rapporter samt indsatsplanlægning.


Udfyld formularen og vi vender tilbage snarest muligt, med en indledende undersøgelse og et efterfølgende uforpligtende tilbud.

Begrænset funktionalitet


Dette element kræver accept af cookies

Der kan være tidspunkter, hvor vi oplever travlhed, men vi bestræber os på at besvare forespørgsler indenfor 2-3 arbejdsdage.

Seneste nyt

Her kan du læse et uddrag af de seneste nyheder


Name: pexels-digital-buggu-171198.jpg.

Automatik & overvågningEt samarbejde, som skal tilbyde automatisering til den moderne vandforsyning.


Vi er i dialog med flere danske virksomheder, som er eksperter indenfor automatisering af måleaflæsninger og live-opdatering om tilstanden på anlægget. Med en udvidelse af mitdrikkevand.dk med integration til disse platforme, vil I få det totale overblik over tilstanden på anlægget og drikkevandet til forbrugerne.
Mere information følger


Interesseret i et samarbejde?
Er du leverandør af automatik til anlæg, så vil vi gerne høre fra dig - skriv til os her.
Name: IMG_1088.JPEG.

Nyt konferencecenterEt sted til faglige temadage og efteruddannelse for vandværksfolk og vandforsyning.


Vores nye konference-center står færdigt. Her vil vi fremover afholde foredrag og temadage indenfor vandforsyning samt faglige kurser for vandværksfolk.
Name: pexels-samad-deldar-66346.jpg.

Grundvandets VennerDVN starter fagligt netværk, mellem vandværksfolk, landbruget, faglige organisationer, leverandører og politikere. Målet er at skabe samarbejde om forsyningen af rent drikkevand til de danske forbrugere.


Med Grundvandets Venner ønsker vi at sikre en bæredygtig og pragmatisk forsyning af rent drikkevand til danskerne, som spænder over faglige organisationer, brancher og politikere.
Name: pexels-max-fischer-5212345.jpg.

Vandværket I SkoleFormidling af viden om, hvor vores lokale vand kommer fra, og hvordan vi alle værner om vores rene drikkevand.


Elever lærer om deres lokale vandforsyning gennem dette samarbejde mellem skoler og lokale vandværker.
DVN ApS | Kærsgårdvej 7, Skørbæk | 9240 Nibe
Hovednr.: +45 98 66 66 66 | Kontortider: hverdage, 9:00 - 15:00 | CVR: 29240388
Denne hjemmeside er lavet med svift.net