Name: dvn.png.

DVN

Dansk Vand- & Naturcenter
Samarbejder

DVN rådgiver om grundvand og vandforsyningKunderne er vandværker/vandforsyninger, vandråd, kontaktudvalg, kommuner, landbrug, dambrug og enkeltanlæg - med interesse i grundvand og drikkevand.
Vi hjælper vore kunder med at sikre rent drikkevand og løse tekniske udfordringer. Vi har udviklet forskellige "værktøjer" som kan skabe overblik og gode beslutninger. Eksempel er vore IT-koncepter - herunder moderne hjemmesider, som ofpfylder forsyningens behov. Andre eksempler er tilstandsrapporter,handlingsplaner og assitere med undersøgelser om mulige enkle løsninger, som kan føre til en stabil vandforsyning baseret, så den decentrale vandforsyning kan bevares og føre til et lokalt samarbejde.
Der er stadig stigende krav til vandværkers bestyrelsesmedlemmer om faglig indsigt. Vi sætter derfor viden om vand og mennesker i centrum. Vi formidler viden til både bestyrelser og personale om det tekniske anlæg gennem møder og kurser - om jeres eget anlæg. Vi deltager også i formidling af viden om vand via Vandguiden.dk - læs mere om VIDENSDELING I PRAKSIS.
DVN har siden 1999 udviklet enkle redskaber og metoder til problemløsninger, som gør det overskueligt for beslutningstagerne – vore kunder. Læs herom under de enkelte menuer på vores site.
Vi samarbejder med en række landsdækkende leverandører om projekter, herunder VIDENSDELING via Vandguiden.dk, så forsyninger, deres forbrugerne, landmænd m.fl. har let adgang til viden om vand.
Kontakt os på 9866 6666 eller dvn@dvn.dk – for en nærmere drøftelse.
DVN leverer værktøjer til vandværker/vandforsyninger, vandråd, kontaktudvalg, kommuner, landbrug, dambrug og enkeltanlæg (egen brønd eller boring) m.fl. - som giver overblik og forbedrer samarbejdet om fremtidens drikkevand.DVN har en holdning til vand. Vores mission er, at sikre rent drikkevand og forbedring af vandkvaliteten lokalt efter behov. Dette kan så ske gennem handlingsplaner og fornuftige løsninger, som kan føre til en stabil vandforsyning baseret på enkle teknikker, så den decentrale vandforsyning kan bevares og føre til et lokalt samarbejde. Der er stadig stigende krav til vandværkers bestyrelsesmedlemmer om faglig indsigt. Vi formidler derfor viden til både bestyrelser og personale om boringer, kildepladser og det tekniske anlæg gennem møder og kurser lokalt for et eller flere forsyninger.
DVN har mere end 25 års erfaring i rådgivning om vand. Udarbejder redskaber og metoder til problemløsninger, som gør det overskueligt for vore kunder.
Name: Jrgen.jpg.
Jørgen Krogh Andersen, Hydrogeolog
Har arbejdet med grundvand og navnlig problemløsninger indenfor grundvandsressourcer og vandværksdrift, siden 1975.
Tlf.: 98 66 66 66
Mobil: 60 39 96 60
E-mail: jka@dvn.dk
Name: Dorthe.jpg.
Dorthe Michelsen, Teknisk Assistent, Bogholderi m.m.Firmaets "blæksprutte", som bl.a. tager sig af administrationen, IT-værktøjer, tekniske rapporter og økonomi.Har været ansat i DVN siden år 2000 og deltaget i udviklingen hjemmesider og DVN 's IT- løsninger.Tlf. 98 66 66 66 Mobil : 60 39 96 61 E-mail: dmi@dvn.dk
Name: Peter-Toft-01SH.jpg.
Peter Toft, IT-konsulent (rådgivning og support)Peter har arbejdet med IT i 30 år og har her haft det fulde ledelsesmæssige ansvar for IT-sikkerheden. Peter er uddannet og har en teknisk baggrund fra IBM. I de 30 år har IT-Sikkerhed altid stået på agendaen, og har været det primære fokusområde.Mobil: 20 16 55 15 E-mail: pto@dvn.dk
Name: bjrn.bmp.
Bjørn Krogh AndersenBestyrelsesformand
Direktør for Skanlux Huse i Viborg og deltager ikke i DVNs praktiske arbejde.
Nyheder Juli 2019
2019 M07 02
1. MUDP-ansøgning om at redde kildepladser og vandværker mod lukning. (...)
- DVN - Dansk Vand- & Naturcenter
Nyheder
2019 M03 17
- DVN - Dansk Vand- & Naturcenter
Vandværket i skole
Skoleeleverne lærer om det lokale vand og vandværk. Vandværkets ambassadører for fremtidens vandforsyninger.
Vandguiden
Få mere viden. Vandguiden sætter fokus på samarbejdet mellem vandværker, producenter af grundvandet og leverandører
Mit drikkevand
Mitdrikkevand.dk giver et aktuelt overblik over drikkevandets tilstand og udvikling. Prøv om du kan finde resultaterne for dit lokale vand
DVN ApS | Kærsgårdvej 7, Skørbæk, 9240 Nibe | Tlf.: 98 66 66 66 | E-mail: dvn@dvn.dk